MATH SOLVE

2 months ago

Q:
# The special drink of the month was iced mocha. The shop sold 5 times as many ice mochas in one week as hot mochas. How many more iced mochas were sold than hot mochas in 4 weeks? Explain? There’s a picture of the table

Accepted Solution

A:

200 +5(200) = 1200 mochas a week in total

They sold 1000 iced mocha in a week

200 x 4=800 hot mochas in 4 weeks

1000 x 4=4000 iced mochas in 4 weeks

They sold 4000-800= 3200 more iced mochas in 4 weeks

They sold 1000 iced mocha in a week

200 x 4=800 hot mochas in 4 weeks

1000 x 4=4000 iced mochas in 4 weeks

They sold 4000-800= 3200 more iced mochas in 4 weeks